O nama

Tvrtka METROALFA društvo s ograničenom odgovornošću za tehničko ispitivanje i analizu, kontrolu i druge usluge jedna je od vodećih tvrtki u Republici Hrvatskoj za pružanje usluga iz područja djelatnosti zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša i energetskog certificiranja.

Tvrtka je utemeljena 2007. godine i ima 18 zaposlenika. Zaposlenici su stručnjaci iz različitih područja znanosti – kemije, strojarstva, elektrotehnike, prehrambene tehnologije, zaštite na radu i zaštite od požara.
Raznovrsnost stručnosti inženjera jedno je od jamstava kvalitete usluge obzirom na širok spektar znanstvenih područja koje zaštita okoliša, zaštita na radu, zaštita od požara i energetsko certificiranje iziskuje.
Tvrtka METROALFA d.o.o. sastoji se od više odjela, a njihova međuovisnost prikazana je kao organigram na slicMETROALFA d.o.o. svoje usluge plasira najvećim dijelom na domaće tržište i to za vrlo široki krug djelatnosti kao što su prerađivačka industrija (prehrambena, kemijska, farmaceutska, metalna, naftna, cementna), energetika, građevinarstvo, trgovina, prijevoz, telekomunikacije, osiguranje, bankarstvo, javna uprava, obrazovanje, zdravstvo, kulturne ustanove itd.