• Ispitivanje električnih i gromobranskih instalacija
  Metroalfa je akreditirana prema normi HRN EN ISO/IEC 17025:2007 za ispitivanje električnih i gromobranskih instalacija sukladno zahtjevima Zakona o poslovima i djelatnostima prostornog uređenja i gradnje (NN 78/2015)
dobrodošli na naše stranice

USLUGE

METROALFA d.o.o. je tvrtka specijalizirana za pružanje usluga iz područja zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša i energetike.
VIŠE...

O NAMA

Tvrtka METROALFA društvo s ograničenom odgovornošću za tehničko ispitivanje i analizu, kontrolu i druge usluge jedna je od vodećih tvrtki u Republici Hrvatskoj za pružanje usluga iz područja djelatnosti zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša i energetskog certificiranja.
VIŠE...
novosti
 • 27.03.2019 IZMJENE U ZAKONODAVNOM OKVIRU GOSPODARENJA OTPADOM

  SEMINAR

   IZMJENE U ZAKONODAVNOM OKVIRU GOSPODARENJA OTPADOM

   

   KOME JE SEMINAR NAMIJENJEN

  Ovaj seminar je namijenjen prije svega povjerenicima za otpad i njihovim zamjenicima, kao i drugim stručnim osobama čije je djelovanje povezano s propisima relevantnim za zaštitu okoliša u industriji, uslužnoj djelatnosti, turizmu i zdravstvenoj zaštiti.

   CILJ SEMINARA

  Cilj ovog seminara je stjecanje i dopunjavanja znanja iz područja zaštite okoliša, točnije, gospodarenja otpadom, a u cilju lakšeg ovladavanja vještinama praćenja i izvješćivanja nadležnih institucija u području gospodarenja otpadom Predavanja su osmišljena na način da polaznici osvježe temeljna znanja i obveze iz nacionalnih propisa kao i da se upoznaju s novim obvezama definiranim u donesenim izmijenjenim i dopunjenim provedbenim dokumentima i drugim propisima proizašlim iz pravne stečevine EU koji su transponirani u zakonodavstvo RH.

  Nakon završenog seminara polaznici će dobiti odgovarajuću potvrdu o sudjelovanju na seminaru.

  MJESTO ODRŽAVANJA SEMINARA: Trinom, Strojarska cesta 24, Zagreb

  Seminar se trenutno organizira u Zagrebu, a ovisno o interesu moguće ga je organizirati i u Rijeci, Splitu i Osijeku.

  VRIJEME ODRŽAVANJA: 27.03.2019. u terminu od 8:00 - 16:00 h

  PREDAVAČ:  Doc.dr.sc. TAHIR SOFILIĆ

  CIJENA SEMINAR IZNOSI: 1.250,00 kn + PDV

  U cijenu je uračunat radni materijal, ručak, coffe break i potvrda o sudjelovanju na seminaru.

  Da bi se seminar održao potrebna je prijava minimalno 20 polaznika

  NAČIN PRIJAVE: Ispunjenu prijavnicu pošaljite poštom, telefaksom 01/5555-735, dostavom ili e-mail adresom edukacije@metroalfa.hr

  ROK PRIJAVE: 19.03. 2019.

zastupstvo
 • Tvrtka Metroalfa je zastupnik renomirane tvrtke Ratfisch za Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju za prodaju uređaja za mjerenje emisija ukupnih hlapivih ugljikovodika u zrak, metodom FID.
  Detaljne informacije o uređajima potražite na www.ratfisch.de