• Ispitivanje električnih i gromobranskih instalacija
  Metroalfa je akreditirana prema normi HRN EN ISO/IEC 17025:2007 za ispitivanje električnih i gromobranskih instalacija sukladno zahtjevima Zakona o poslovima i djelatnostima prostornog uređenja i gradnje (NN 78/2015)
dobrodošli na naše stranice

USLUGE

METROALFA d.o.o. je tvrtka specijalizirana za pružanje usluga iz područja zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša i energetike.
VIŠE...

O NAMA

Tvrtka METROALFA društvo s ograničenom odgovornošću za tehničko ispitivanje i analizu, kontrolu i druge usluge jedna je od vodećih tvrtki u Republici Hrvatskoj za pružanje usluga iz područja djelatnosti zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša i energetskog certificiranja.
VIŠE...
novosti
 • 01.04.2020 Organizacija poslovanja u uvjetima epidemije koronavirusa (COVID -19)

  S obzirom na aktualnu situaciju vezano uz organizaciju poslovnih aktivnosti uslijed utjecaja epidemije COVID-19, obavještavamo vas o poduzetim mjerama u Metroalfa d.o.o.. 

  S obzirom na aktualnu situaciju vezano uz organizaciju poslovnih aktivnosti uslijed utjecaja epidemije COVID-19, obavještavamo vas o mjerama koje je na temelju Odluke Uprave tvrtke i laboratorija poduzela tvrtke Metroalfa d.o.o., a koje imaju za cilj održavanje optimalnog nivoa gospodarske aktivnosti uz poštivanje strogih mjera zaštite zdravlja radnika, poslovnih partnera i korisnika naših usluga.

  Metroalfa d.o.o. je naložila svim djelatnicima poduzimanje neophodnih mjera u svrhu sprječavanja širenja bolesti uzrokovane koronavirusom, u skladu s odlukama Nacionalnog stožera civilne zaštite i preporukama drugih javnozdravstvenih tijela. Budući da su nam korisnici naših usluga iznimno važni poduzeli smo sve potrebne mjere kako bismo omogućili nastavak poslovanja u ovim izazovnim okolnostima.

  Odgovorne osobe u tvrtki zadužene su za organizaciju poslovanja na način kojim će se osigurati provođenje pravilne zaštite, uzimajući u obzir specifičnosti poslovnih procesa. U sklopu tih mjera provedena je reorganizacija poslovanja u svrhu maksimalnog izbjegavanja bliskog socijalnog kontakta na radnim mjestima, prema uputama Nacionalnog stožera RH. Nakon prvog tjedna primjene ovih mjera, možemo ustvrditi da su odgovorne osobe tvrtke primjereno organizirale rad u novim okolnostima te da su se zaposlenici prilagodili novim uvjetima rada.

  Osnovni cilj nove organizacije rada jest osiguravanje optimalne realizacije ciljeva kvalitete te osiguranje provedbe postupaka nabave (robe, radova i usluga). Sve navedeno potrebno je u najvećoj mogućoj mjeri uskladiti s protokolima o sigurnosti radnika i sprečavanju širenja bolesti COVID 19. Jednako tako, kontinuirano radimo na pregledu ključnih aktivnosti, procjenama planova realizacije, predviđanjima potencijalnih rizika i osmišljavanju mjera za njihovo otklanjanje.

  Napravljen je i detaljan plan u slučaju pojave oboljelih od koronavirusa u samoj tvrtki. Situacija s izvođenjem planiranih radova za sada je uglavnom stabilna te ćemo takav tempo nastojati održati i u narednim tjednima, odnosno za vrijeme trajanja ograničenja do normalizacije stanja i poboljšanja epidemiološke situacije. Tvrtka redovito prati upute ministarstva zdravstva vezane uz mjere koje reguliraju nadležnih tijela.
zastupstvo
 • Tvrtka Metroalfa je zastupnik renomirane tvrtke Ratfisch za Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju za prodaju uređaja za mjerenje emisija ukupnih hlapivih ugljikovodika u zrak, metodom FID.
  Detaljne informacije o uređajima potražite na www.ratfisch.de